Destinationen har stängt för säsongen. Strax innan säsongen startar igen kommer sidan att uppdateras med information om utflykter, träfftider m.m.

Läkare och apotek

Alla de kliniker vi samarbetar med är privata, och täcks inte alltid av den allmänna sjukförsäkringen. Du bör därför innan avresa kontrollera ditt försäkringsskydd i den händelse du behöver medicinsk vård under din semester. Om du saknar reseförsäkring ber vi dig meddela vår personal om detta när du kontaktar dem för att få hjälp med medicinsk vård. 

Kontaktuppgifter vid sjukdom
Om du blir sjuk eller behöver tandläkare, kontakta oss. Om något inträffar och du inte kan komma i kontakt med oss, är det bra att veta att vi anlitar fasta läkare. Vi har också tandläkare som vi anlitar på dessa ställen.

Sjukhus Phuket
Phuket International Hospital och Bangkok Hospital Phuket är privata sjukhus i utkanten av Phuket Town. Öppet dygnet runt. Här finns skandinavisktalande personal på vissa tider under dagen. Tel. 076 249 400 och 076 254 425. 

Sjukhus Krabi
Krabi Nakharin International Hospital som ligger i Krabi Town och Wattanapat hospital som ligger i Ao Nang.

Apotek
På resmålen finns apotek som har öppet ca kl. 10.00–21.00. På alla resmål finns det ett apotek som har öppet på natten.

I Patong, Karon och Kata så hittar du flera apotek på alla dem stora vägarna. Dem heter alla "Pharmacy" och syns tydligt från utsidan.

I Krabi hittar du apoteket som heter "De Care Pharmacy". De kan hjälpa dig med vanliga och speciell medicin om du behöver det.

Tänk gärna på att medicinen i Thailand är stärkare än hemma så det kan vara bra att kontakta läkaren innan du hämtar ut medicin på apoteket.