Destinationen har stängt för säsongen. Strax innan säsongen startar igen kommer sidan att uppdateras med information om utflykter, träfftider m.m.

Dryck

Dryck
I Thailand finns ett varierat dryckesutbud, bland annat med olika juicer och shakes. Detta blandas oftast med is eller vatten och även färskpressade frukter. Färskpressade shakes går att finna nästan överallt och är definitivt en smakupplevelse ni inte får missa. Fruktshakes i Thailand kan vara söta om man beställer dem med socker i så det kan vara en idé att beställa dem utan socker. En fruktshake kostar runt 60-80 THB.

Samtidigt så är ni likväl på semester och en god öl vid poolen eller middagen kan ibland vara på sin plats. De två mest välkända märkena i Thailand är Singha och Chang. De är perfekt anpassade till det thailändska klimatet och kan lätt släcka den största törsten. Singha är känt för att vara aningen sötare än Chang. Bägge kan köpas som en 33cl och 66cl. Sistnämnda kostar omkring 80 THB på en restaurang. Förutom Singha och Chang så kan ett utbud av större europeiska märken ibland erbjudas, såsom Heineken, Carlsberg och Tiger.